Den bedste hunderace for langdistanceløbere finder du her

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven. Det giver egentlig meget god mening, da ens hund vil gøre alt for sin ejer, virkelig alt. Den elsker sin ejer ubetinget og elsker at blive rost af sin ejer. Derfor er det vigtigt, at du som hundeejer, finder ud af, hvilken slags hund du skal have, før du anskaffer dig den. Hvilken type af person er du selv? Dette spiller en stor rolle i valget af hund, da racen kan være afgørende for, om I kommer godt ud af det med hinanden og hinandens levemåde.

shutterstock_119392225Bliv inspireret her

Hos www.tha-ko-dah.dk kan du læse en masse om hunde, og hvordan de forskellige racer arter sig. Her kan du læse videre om, hvilken slags hund, der måske vil passe til dig og dit temperament, hvilket er utroligt vigtigt. Derudover kan du på denne hjemmeside få tips og tricks, som du måske kan bruge i din egen hverdag som hundeejer. Måske virker de for dig og din hund, og måske gør de ikke. Dette skal ses som guidelines og ikke som endegyldige svar. Hvis du er en meget aktiv person, der elsker at løbe, vil du her kunne læse mere om hunderacer, der passer til dette.

Hunde til løbeentiutiasten

Hvis man er en ægte løbeentiutiast, vil det være perfekt at have en hund, der også elsker at tage med på løbeture. De 15 bedste racer til dette er Pembroke Welsh Corgi, Jack Russel Terrier, Labrador Retriever, Australian Shepherd, Vizsla, Siberian Husky, Golden Retriever, Engelsk Springer Spaniel, Weimaraner, Beagle, Dalmatiner, Border Collie, Poodle, German Short Hair Pointer, Papilon og Sheler hvalpe. Alle disse hunderacer er meget aktive, men på forskellige måder. Du kan med fordel læse mere om, på hvilken måde disse hunde er aktive, så du kan finde lige præcis den race, der passer til dig.