Om sidens indhold

På denne side finder man artikler, der henvender sig til hundeejere såvel som mennesker, der blot har en interesse i hunde, og ønsker at lære lidt mere om forskellige emner. Man vil for eksempel kunne finde forskellige tips til, hvordan man vælger den rigtige hund, og om man skal bruge hundesele eller om et halsbånd måske er mere passende til hunden. Derudover kan man ligeledes finde information der handler om, hvordan man lærer hunden at være alene hjemme, når man ikke har mulighed for at være sammen med den, og den derfor skal være alene i længere tid af gangen. Man kan blandt andet benytte denne information til at minimere risikoen for, at hunden mistrives i løbet af den travle hverdag, hvor den resterende del af familien har andre gøremål, som ligger inden eller uden for husets fire vægge.

Man vil desuden kunne finde information, som beskriver forholdet mellem børn og hunde. Heri vil der blandt andet være gode råd til, hvordan man sikrer sig, at hunden og børnene har det godt sammen og ikke kommer til at overskride hinandens grænser.

Slutteligt vil der være information, der henvender sig til mennesker, som ønsker at starte en hundekennel og har brug for råd og vejledning i dette. Her vil der blandt andet være nævnt essentielle love og regler, som en ejer af en hundekennel skal overholde for at kennelen kan gøres lovlig.

Med det indhold som man finder på denne side, forsøges der at komme med information, der kan være nyttige for mennesker, der har en interesse for hunde. Indholdet er således ment som en hjælp til, hvordan hverdagen med en hund kan forløbe bedst muligt.